QUI SOM

Les farmacèutiques titulars, acompanyades d’un excel·lent equip humà, som la Mercè Bolaños i la Rosa Berga.

Mercè Bolaños i Rosa Berga
Una família al servei de la teva

La nostra tradició farmacèutica s’inicia amb la llicenciatura l’any 1911 d’Augusto Hernández Suárez, que va exercir l’ofici de farmacèutic a Santa María de Guía, a Gran Canària. Transmetent la seva passió, el seu fill polític José Bolaños Suárez, que inicialment havia cursat els estudis d’Arquitectura Tècnica, va estudiar Farmàcia, continuant l’ofici a la mateixa oficina de farmàcia.

Posteriorment, Mercè Bolaños Hernández va continuar la tradició familiar, sent titular d’oficina de farmàcia a les Borges Blanques i posteriorment farmacèutica adjunta a la farmàcia Berga Sabaté, acumulant 40 anys d’experiència. Durant els anys d’exercici, ha estat contínuament ampliant coneixements, obtenint, entre altres, els títols de Farmacèutica Especialista en Anàlisis Clínics, Diplomada en Tècnica Ortopèdica i Diplomada en Òptica i Optometria.

La seva filla Rosa Berga Bolaños va cursar igualment la Llicenciatura en Farmàcia i posteriorment va seguir la carrera d’investigació científica, obtenint el Doctorat en Biomedicina amb especialització en Immunologia. Durant 3 anys, ha estat fent recerca en un laboratori del National Institutes of Health enfocada en l’envelliment saludable als Estats Units d’Amèrica, i paral·lelament, ha estat ampliant i actualitzant coneixements farmacològics i farmacoterapèutics.

Des del 5 de Juny de 2015, mare i filla, Mercè i Rosa, han iniciat un nou projecte conjunt amb tota la passió i dedicació: la Farmàcia Ciutat Jardí.